Hvordan Kojic Acid Works

Kojic acid er et kjemikalie produsert av mange sopparter, inkludert Penicillium, Acetobacter og Aspergillus. Aspergillus flavus-sorten fermenterer skyld vin og miso og shoyu - soyabønnepasta og saus, som alle inneholder kojinsyre. Ifølge forskere ved Burdock and Associates i Vero Beach, Florida, rapporterer i 2003 i journal "Regulatory Toxicology and Pharmacology" kojic syre i dermatologiske applikasjoner ved å forstyrre melanin hudpigment biokjemi. Andre handlinger er også kjent.

biokjemi

Kojic syre hemmer mange dyr og plante enzymer. Primært undertrykker den enzymer som fjerner oksygen fra visse aminosyrer, polyfenoler og xantiner. Noen av disse kjemikaliene brukes til å lage det mørke hudpigmentet som kalles melanin. Kojic syre konkurrerer med og blokkerer de naturlige enzymer som leder melaninproduksjon. Men konkurransen er reversibel, slik at syre ikke kan forstyrre disse viktige kroppsfunksjonene permanent. Som et resultat blokkerer kojinsyre på huden din ny melaninproduksjon, og etterhvert lettgjør huden din. Men når du slutter å bruke kojinsyre, kan melaninproduksjonen fortsette.

kosmetikk

Kojic acid virker for å forbedre din hudfarge ved å falme mørke, høypigmenterte alder flekker, ifølge MayoClinic.com. Kojic syre kremer og lotioner, tilgjengelig over-the-counter, jobber sakte, over uker eller måneder, som krever daglige applikasjoner. Kojic syre må trenge inn i epidermis - det øverste lag av huden - der det ekstra pigmentet er laget. Fordi kojinsyre går gjennom sunne hudceller til arbeid, er det ofte irriterende. Europakommisjonens 2008-rapport fra Vitenskapskomiteen for forbruksprodukter regner med kojinsyre usikker basert på hvordan kojinsyre virker på sunn hud.

Mutagen virkning

Kojic syre fungerer ved å forstyrre grunnleggende biokjemiske prosesser. Selv om det virker på en generelt reversibel måte, tyder noen bevis på at det kan være irreversibelt å endre DNA. I en undersøkelse fra mars 2010 om 1 547 kjemikalier, oppdaget Dr. Lois Swirsky Gold, direktør for The Cancer Probability Project, ved University of California Berkeley muligheten for kojinsyre å skape mutasjoner i salmonellabakterier. Dette tolkes som en potensielt kreftfremkallende effekt hos mennesker. Kojinsyre ble også funnet å indusere kreft i musskjoldbruskkjertler. Nøyaktig hvordan kojinsyre virker mutere DNA forstås ikke. Rådfør deg med legen din før du prøver kojic acid skin lighteners.

konserverings~~POS=TRUNC midler~~POS=HEADCOMP

Kjemikere på Peakchem.com rapporterer at kojinsyre og andre kjemikalier som er avledet fra det, virker som antioksidanter for å hindre matforringelse. Fordi kojinsyre virker ved å forhindre oksidasjon, brukes den også som et antiseptisk middel og konserveringsmiddel, dreper og forhindrer vekst av bakterier ved å forstyrre sin normale oksidative metabolisme. Denne antioksidantegenskapen gjør også kojinsyre til en nyttig fargestabilisator i behandlingen av kjøtt.

General Commerce

På grunn av sin historiske og tradisjonelle, tilsynelatende trygge, bruk av mat, anses kojinsyre å være akseptabelt i mange bruksområder. FDA citerer imidlertid kojinsyre ustabilitet - det forverres i luft og lys - og dets irriterende kvalitet som grunn til å utvikle sensitive laboratorietester for nærvær og begrense konsentrasjonen til 0,2 til 1 prosent i produkter til human bruk. Det fungerer i et bredt spekter av kjemiske reaksjoner, i tillegg til melaninundertrykkelse, noe som gir andre nyttige egenskaper, ifølge Peakchem.com. I munnen virker det som et blekemiddel for tenner. Antioksidantvirkning gjør det til en fargestabilisator og friskt konserveringsmiddel for kuttblomster. Kojic syre virker også som konserveringsmiddel i fremstillingen av antibiotikumet cephamycin. Det kan også fungere som smertestillende og antiinflammatorisk middel.

Legg Igjen Din Kommentar