Kan du spise skiver amerikansk ost på en glutenfri diett?

Gluten er et protein som finnes i visse korn som hvete, knapt og rug. Personer med cøliaki eller gluten følsomhet må være forsiktig med å unngå all gluten i matvarer, spesielt de med "skjult" gluten. Det er lett å finne matvarer som inneholder hvete ved å lese ingredienser etiketter; Imidlertid kan mange tilsetningsstoffer i behandlede matvarer inneholde gluten fra andre kilder enn hvete.

Gluten i ost

Naturaldrende oster laget av ekte melk er vanligvis glutenfrie; Noen bearbeidede oster kan imidlertid inneholde gluten. Amerikansk ost er vanligvis glutenfri, ifølge nettsiden til Jackson Siegelbaum Gastroenterology. Likevel bør du alltid sjekke ingrediensens etikett av den bestemte osten du kjøper. Unngå oster med vegetabilsk tannkjøtt eller matstivelse, som sannsynligvis inneholder gluten. Sjekk også etiketten for konserveringsmidler som ikke er definert som glutenfrie kilder. Hvis du er usikker på om et produkt inneholder gluten, sjekk produsentens nettsted for ytterligere informasjon.

Legg Igjen Din Kommentar