Bruken av rosenvann

Et biprodukt i produksjonen av rosenolje for å lage parfymer, er rosevann en populær ingrediens i Midtøsten mat og hudpleieprodukter. Tradisjonelt rosevann kommer fra damaskroser, vokst overveiende i Iran og Bulgaria, men du kan lage din egen versjon av rosenvann hjemme med noen aromatisk rose. Matkvalitet rosevann er tilgjengelig på nettet og fra gourmetmatforhandlere.

Søt behandling

Rose-hofte-infisert vann inneholder sitronsyre, fruktose og sink og er en ekstremt god kilde til vitaminer B3, A, C, E og D. Hvis du drikker rose hofter som en varm te, kan du lindre blæreinfeksjoner og hjelpe til med å behandle diaré.

Soother

Ifølge RoseMagazine.com er rosevann en beroligende behandling for irritert hud og for øyeinfeksjoner. Den lette søte aromaen av roser kan også berolige nervene og redusere angst, ifølge Rose Magazine. Kliniske studier som bekrefter disse helsemessige fordelene mangler.

Hudtoner

Rosevann kan ha sammenføyende egenskaper, noe som gjør den gunstig som en ingrediens i ansikts toner, ifølge Rose Magazine. Påfør på nyvasket hud med en bomullsboll, eller spray lett på, unngår øynene. La rosenvannet lufttørke før du bruker fuktighetskrem eller sminke. Rose Magazine advarer rosevannkjøpere om å lese ingrediensetikettene på kosmetisk-kvalitets rosevannformuleringer nøye for å unngå syntetiske imitasjoner som ikke har de samme egenskapene som ekte rosenvann.

Legg Igjen Din Kommentar