Fordelene med Tea Tree Oil på Facial Skin

Tea tree olje er ikke noe nytt for hudpleieverdenen. Den naturlige ingrediensen, som er avledet fra bladene i Melaleuca-teet, har lenge vært ansatt for dets antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Australske aboriginer brukte anlegget til å behandle kutt, sår og infeksjoner, og europeiske oppdagelsesreisende konsumerer det som urtete.

Ansiktsskjermsparer

Teetoljens helbredende egenskaper har gjort det til en viktig ingrediens i ansikts hudpleieprodukter. Ifølge "Milady's Skin Care and Cosmetics Ingredients Dictionary", viser anlegget antimikrobiell aktivitet mot et bredt utvalg av bakterier, noe som gjør den ideell for akne-utsatte hud- og hudsykdommer. Oljen er kjent for å bekjempe og berolige psoriasis, eksem, rødhet og dermatitt. Det er også gunstig for urolige komplekser og overbelastet hud, takket være lav toksisitet og evne til å behandle uten å irritere epidermis.

Legg Igjen Din Kommentar